top of page
UITLEG OVER FAMILIE

 

Meneer Monster houdt een stamboom bij van haar familie. Zodat uw naam voor eeuwig wordt vastgelegd in onze wortelen en we uw bijdrage nooit zullen vergeten.
U kunt ons altijd weer te vondeling leggen of uit de familie stappen. Dan zullen we in de stamboom bij uw naam een kruisje plaatsen.
Maar we hopen natuurlijk dat u bij de familie blijft.

Sinds September 2015 is Meneer Monster inmiddels in volle blijdschap familie geworden van 1 Vieze Oom, 7 Lieve broers en zussen, 8 Stomme Broers en Zussen, 26 Volle Neven, 19 Verre Nichten en 15 Huisdieren. In anderhalf jaar tijd hebben we ook alweer afscheid moeten nemen van 69 familieleden. Rest in Peace.

De stamboom wordt inmiddels niet meer bijgewerkt via de site en bestaat slechts in het bezit van Meneer Monster :)
Te veel werk achter een computer, helaas, maar 4-ever in our MIND, Love.


FAQ

Waarom?
Buiten dat je het vetste jeugdtheater van de wereld helpt groot te worden,
http://www.daargeefjeom.nl

Ok, maar waarom?

Meneer Monster is op zoek naar nieuwe manieren om haar voorstellingen en productiekosten te financieren.

Meneer Monster ontvangt geen enkele structurele subsidie van Het Rijk. Meneer Monster wordt voor een klein deel gesubsidieerd door projectsubsidies. De rest van de financiering wordt opgebouwd door het vele spelen van gemaakte voorstellingen en sponsoring in natura van een aantal partners.

Meneer Monster maakt jeugdtheater van de kleine tot de grote zalen, theaters, schouwburgen. Maar ook op scholen en gymzalen. De uitvoering van deze theaterproducties is voor een zo breed mogelijk publiek.

In 2018 speelde Meneer Monster meer dan 350 voorstellingen in binnen en buitenland.
 

Dit jaar staan voor het eerst AL onze producties op de agenda om te touren door Nederland en België. Ondanks het vele spelen kunnen wij helaas niet op eigen kracht draaien. Dit omdat wij de kaartprijs laag proberen te houden voor onze bezoekers, speciale prijzen hanteren voor scholen en onze voorstellingen enigszins kleinschalig proberen te houden. Graag willen we dit blijven doen.


Wat krijg ik?
Per familielid krijgt u sowieso een bepaalde aantal vrijkaarten voor 1 van onze voorstellingen. In overleg zijn deze kaarten ook op een andere manier in te zetten. Daarnaast nodigen wij onze familie uit voor de familiedag, die wij eens per jaar gaan organiseren op een centrale plek in Nederland. Ook betrekken we je graag bij ons werk door af en toe een berichtje te sturen of je up to date te houden via de social media.
 

Familiedag?

Op 16 Februari 2019 is onze 4e Familiedag in Utrecht. Denk kampvuur, disco, spelletjes, soep met brood en goede verhalen.

Wij zorgen ervoor dat het op een locatie is waarbij het mogelijk is om met het hele gezin te komen en dat er voor volwassenen en kinderen wat leuks te doen is.

Jullie krijgen per e-mail bericht over locatie, tijdstip en of je je zwembroek moet meenemen.

Maar hoe gaat die dag er dan uit zien? Hoe gaat die dag er dan uit zien?? 

Wacht nou maar, het wordt monsterlijk vet.

bottom of page